mijn visie:

The soul truth journey

JEZELF ZIJN ÉN BLIJVEN

IN CONTACT MET ANDEREN

 

Als mens zijn we individu en tegelijkertijd onderdeel van verschillende groepen. Zoals in je directe omgeving je gezin, je familie, je relatie, je werk, je vrienden en op macroniveau het land waarin je leeft en de wereld als geheel. Het onderdeel zijn van deze groepen en de aanpassing die dit soms van ons vergt kan er gedurende ons leven voor zorgen dat we onbewust de connectie met onze individualiteit, onze ziel, verliezen.

 

the SOUL TRUTH JOURNEY:

TERUG NAAR DE BRON

 

The Soul Truth Journey is mijn benaming voor de weg terug naar jouw innerlijke wijsheid (de intelligentie van je hart) en via die weg naar jouw individualiteit en unieke talenten. Om zo vanuit authenticiteit jouw unieke plek in de wereld in te nemen en op die manier op een natuurlijke wijze bij te dragen aan de wereld.

 

Jouw unieke plek innemen en bijdragen aan de wereld klinkt groots en is tegelijkertijd zoveel dichterbij je dan de meeste mensen denken. Je hoeft hiervoor niet ver buiten je zelf te zoeken. Alles wat je nodig hebt is jezelf, de moed om naar binnen te keren en de moed om daarna je authentieke zelf te zijn en jezelf tot expressie te brengen in de wereld.

Het is mijn visie dat we als mens allemaal in essentie hetzelfde zijn, afkomstig uit dezelfde bron. In deze bron, onze essentie, zijn we één en hier in de wereld zijn we allemaal een verschillende, unieke expressie van dit ene. Het ervaren van onze individualiteit en van daaruit onze creatiekracht is de bedoeling van ons aardse bestaan. Doordat we dit zijn ‘vergeten’ zoeken we de eenheid waar we (onbewust) naar verlangen buiten onszelf. Ik heb ervaren dat je de eenheid in jezelf kunt ervaren, waardoor het weer veilig wordt om onze onderlinge verschillen, onze individualiteit, tot authentieke expressie te brengen. Wat ook voor mij nog steeds een journey is! Als we de eenheid weer in onszelf kunnen ervaren, hoeven we onze onderlinge verschillen niet langer als bedreiging te zien en ontstaat er organisch verbondenheid. Dan wordt de schoonheid van alle verschillende expressies zichtbaar en dat onze verschillen juist een waardevol cadeau zijn van de natuur, waarmee we elkaar kunnen spiegelen, inspireren, verrijken, met elkaar kunnen samenwerken, creëren en zo gezamenlijk kunnen groeien als mensheid. 

 

Het is mijn wens om hier bewustzijn over te creëren

en mensen te ondersteunen bij het proces te leren

zichzelf te zijn ÉN BLIJVEN IN CONTACT MET ANDEREN 

en zo bij te dragen aan onze wereld.

 

 Lang leve onze verschillen: verbondenheid in individualiteit  

Iets voor jou?
HOE WERK IK
MOGELIJKHEDEN