mijn visie:

The soul truth journey

JEZELF ZIJN ÉN BLIJVEN

IN CONTACT MET ANDEREN

 

Als mens zijn we zowel individu als tegelijkertijd ook onderdeel van verschillende groepen. Al vanaf voordat we geboren zijn, zijn we onderdeel van onze familie! Zoals in je directe omgeving je gezin, je familie, je relatie, je werk, je vrienden en op macroniveau het land waarin je leeft en de wereld als geheel. Het onderdeel zijn van deze groepen en de aanpassing die dit (bewust of onbewust) van ons vergt kan er gedurende ons leven voor zorgen dat we de connectie met onze uniciteit (= ons uniek zijn), onze ziel, verliezen.

 

the SOUL TRUTH JOURNEY:

TERUG NAAR DE KERN

 

The Soul Truth Journey is mijn benaming voor de weg naar het (er)kennen & leven van(uit) onze uniciteit. En daarmee in het leven staan, keuzes maken en ons leven creëren op een manier die daadwerkelijk bij ons past. Mijn ervaring is dat vanuit onze uniciteit onze verbinding met zowel onszelf als de wereld, krachtiger, waarachtiger & liefdevoller is.

Het is mijn visie dat we als mens allemaal in essentie hetzelfde zijn, afkomstig uit dezelfde bron. In deze bron, onze essentie, zijn we één en hier in de wereld zijn we allemaal een verschillende, unieke expressie van dit ene. Het ervaren van onze uniciteit en van daaruit onze creatiekracht is de bedoeling van ons aardse bestaan. Doordat we dit zijn ‘vergeten’ zoeken we de eenheid waar we (onbewust) naar verlangen buiten onszelf. Ik heb ervaren dat je de eenheid in jezelf kunt ervaren, waardoor het weer veilig wordt om onze onderlinge verschillen, onze individualiteit, tot authentieke expressie te brengen. Wat ook voor mij nog steeds een journey is! Als we de eenheid weer in onszelf kunnen ervaren, hoeven we onze onderlinge verschillen niet langer als bedreiging te zien en ontstaat er organisch verbondenheid. Dan wordt de schoonheid van alle verschillende expressies zichtbaar en dat onze verschillen juist een waardevol cadeau zijn van de natuur, waarmee we elkaar kunnen spiegelen, inspireren, verrijken, met elkaar kunnen samenwerken, creëren en zo gezamenlijk kunnen groeien als mensheid. 

 

Het is mijn wens om hier bewustzijn over te creëren

en mensen te ondersteunen bij het proces te leren

zichzelf te zijn ÉN BLIJVEN IN CONTACT MET ANDEREN 

en zo bij te dragen aan onze wereld.

 

 Lang leve onze verschillen: verbondenheid in individualiteit  

Iets voor jou?
HOE WERK IK
MOGELIJKHEDEN