top of page

ervaringen

julie

 

"Eline heeft me tijdens een ingewikkelde periode in mijn leven gecoacht. Een jaar waarin ik op bijna elk front grote veranderingen doormaakte. Het eerste gesprek heb ik alleen maar zitten spuien. Ze heeft me een aantal inzichten gegeven zoals: niet te veel invullen voor anderen (en jezelf), dat iedereen zijn eigen proces heeft. Maar met name gaf Eline mij het inzicht dat als een bepaald gevoel je overvalt, dat gevoel er mag zijn. Dat het geen zin heeft om dat weg te drukken. Ze heeft me geleerd meer te varen op m’n intuïtie.

Floor

 

"Ik voelde mij tijdens de sessies super veilig, comfortabel en op mijn gemak. Eline weet een ontspannen sfeer/setting te creëren waarbij je je veilig voelt om alles te mogen (en durven) zeggen. Zij heeft een goede balans tussen het gesprek en de oefeningen en kan goed inschatten welke oefening juist wel of niet bij jou zou passen. Zij geeft na elke sessie tips mee om aan de slag te gaan met jouw case, wat ik zelf heel fijn vind. Ik heb het ervaren als een super leerzaam traject en zou Eline absoluut aanbevelen bij vrienden en familie!"

linda doornweerd & gerrit menting

Trainers Opleiding Intuïtief Coachen - IMC Mensontwikkeling

 "Eline weet intuïtieve inzichten die ze over de coachee krijgt voor zichzelf te houden en alleen als het aansluit bij het pad en tempo van de coachee dit in open ruimte en afgestemd op de coachee in te brengen. Eline benoemt steeds de doelstelling en de mogelijkheden qua aanpak en werkwijze en legt alternatieven voor aan de coachee. Zodat deze verantwoordelijk blijft en actief bepaalt hoe hij/zij verder wil gaan. Eline weet de coachee middels creatieve werkvormen stap voor stap de eigen oplossingen te laten ontdekken en te verankeren. 

Brigitte

 

"Mijn ervaring is dat een gesprek met Eline altijd waardevol is. Ze beschikt over de vaardigheid om me precies de vragen te stellen die nodig zijn om tot nieuwe inzichten te komen en me verder te helpen. Ook weet ze woorden te vinden voor datgene waar ik naar op zoek ben. Ik kan een gesprek met haar van harte aanbevelen." 

BrAM

 

"Ik heb hele goede en waardevolle coaching van Eline ontvangen, op een manier die precies aansloot bij wat ik op dat moment nodig had. Eline wist direct een connectie te leggen, die oprecht voelde, waardoor de sessies veilig waren en diepe inzichten hebben verschaft over mijzelf. De coaching voelt zo heel natuurlijk, en zonder dat ik het doorhad heb ik een belangrijke transformatie ondergaan in een aantal sessies."

Laura

 

"Ik vond het contact met Eline als coach erg fijn. Ze heeft een zeer open houding waardoor ik alles tegen haar durfde te zeggen. Dit is naar mijn idee een zeer waardevolle eigenschap voor een coach. Tevens gaf zij mij het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd. Ze dwaalde niet af en stelde altijd inhoudelijke vragen die voortborduurden op hetgeen ik vertelde. Als coach zijnde kijkt ze goed naar het type persoon dat zij voor zich heeft en past hier haar methodes op aan. Ook is zij open over haar methoden. Het coachtraject heeft mij eenmeer accepterende houding tegenover mijzelf meegegeven. Tevens heeft het coachtraject mij op een meer intuïtieve manier laten kijken naar mijn problemen en keuzemogelijkheden. Met dit coachtraject heb ik het belang van intuïtie en gevoel bij een beslissing weer leren kennen en waarderen. 

Iets voor jou?
HOE WERK IK
MOGELIJKHEDEN
bottom of page