MOGELIJKHEDEN

De kracht van het individu: individuele coaching

Kennismakingsgesprek

Nieuwsgierig geworden? Voel je vrij om contact met me op te nemen om verdere vragen te stellen of om kort kennis te maken. Dit kan telefonisch of we kunnen een afspraak van 15 minuten inplannen via Skype. 

Een kennismakingsgesprek duurt ca 15 min en is kostenloos.

Hier & Nu Helderheid - sessie

Soms zie je even door de bomen het bos niet meer. Dan is het fijn om samen met iemand weer helderheid te krijgen op je huidige situatie. Dit is precies waar de Hier & Nu Helderheid-sessie voor bedoeld is. Aan het einde van de sessie heb je helderheid over waar je nu staat, welke thema's er nu spelen en wat je zou willen onderzoeken en bereiken. De Hier & Nu Helderheid-sessie kan zowel een eenmalige op zichzelf staande sessie zijn, als het startpunt voor vervolgsessies.

Een Hier & Nu Helderheid-sessie duurt 1,5 uur en kost €150*.

Into Intuition - sessie

Een Into Intuition-sessie wordt altijd vooraf gegaan door een Hier & Nu Helderheid-sessie en is bedoeld om vanuit het startpunt dat daarin helder is geworden de diepte in te gaan. Lees hier hoe ik werk tijdens de Into Intuition sessies.

Een Into Intuition sessie duurt 1,5 uur en kost €150*. 

Strippenkaart - Heartspace Check-in

Soms gebeurt er iets waardoor je even uit evenwicht wordt gebracht en is alles wat je nodig hebt een ruimte waarin je emoties vrij mogen stromen, waarin er naar je geluisterd wordt, waarin iemand er vanuit neutraliteit voor je is en heartspace voor je creëert. De Heartspace Check-in Strippenkaart is er precies voor deze momenten. Ik probeer altijd zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur ruimte voor je te creëeren. 

De strippenkaart is geldig voor 6 strippen à 15 minuten (in totaal 90 minuten) die je telefonisch kunt inzetten en kost €150*. 

Online Coaching

Woon je niet in Amsterdam of omgeving (waar ik mijn coachpraktijk heb) of wil je sowieso reistijd besparen? Dan is online coaching (via Zoom) wellicht iets voor jou.

Een Online Coaching sessie (via Zoom) duurt 1 uur en kost €100*. 

*Bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW in geval van zakelijke facturatie.

De kracht van een groep:

Activiteiten in groepsverband

Trauma Unpacked

- Wat gebeurt er in het menselijk systeem bij trauma?

- Hoe vertaald dit zich in triggers in het dagelijks leven?

- Is het mogelijk om dit te shiften & transformeren en hoe doe je dat?

 

In dit online programma gaan we in groepsverband op een journey van begrijpen, herkennen, erkennen & transformeren van trauma. Het woord 'trauma' kan beladen voelen, maar het is zoiets menselijks! Op deze journey neem ik jullie mee in de inzichten & tools die mij persoonlijk het allermeeste hebben geholpen.

Start: februari 2023
Meer informatie volgt. Op hoogte blijven? Laat het me weten!

HOE WERK IK
Iets voor jou?