top of page

FREELANCE Marketing ProjecTLEIDing & -Management

Eline_EmmilyB.com-1.jpg

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam als freelancer.

 

Daarvoor was ik ruim 7 jaar werkzaam in diverse commerciële functies binnen Stage Entertainment Nederland en Stage Entertainment International. Hier was ik onder andere verantwoordelijk voor de strategische marketing- & salesplannen van verschillende grote theaterproducties, zoals Mary Poppins en Hij Gelooft in Mij, en diverse overkoepelende commerciële projecten, zoals corporate branding campagnes en de optimalisatie van de Customer Journey van zowel theaterproducties als theaters.

 

In de afgelopen 8 jaar als freelancer heb ik een ruime ervaring opgedaan op het gebied van marketing, projectleiding & projectmanagement in diverse inhoudelijke richtingen. Zoals overkoepelende projectleiding bij samenwerkingsverbanden, projectleiding mbt samenwerking & rebranding na fusie/overname, ontwikkeling van strategische marketing- & salesplannen, ontwikkeling van campagnes (online & offline), (internationaal) roll-out management, initiëren en uitvoeren van joint-promotions & partnerships en bezetting- & omzetoptimalisatie (yieldmanagement).

 

Ik werk(te) in deze hoedanigheid o.a. voor Stichting Theateralliantie, Bergman Clinics, Ematters, Opel Benelux, Koninklijk Theater Carré, DeLaMar Theater, Medialane, Het Spoorwegmuseum, Leen Menken Foodservice Logistics en Amstelring Wijkzorg.

Naast bovenstaande werkzaamheden, heb ik mijn eigen coachpraktijk in Amsterdam waar ik werk als holistisch & intuïtief coach en mensen begeleid bij het begrijpen en toepassen van intuïtie & bewustzijn bij vraagstukken op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel niveau.  

Op zoek naar een tijdelijke Marketing
projectLeider/-manager?

Voel je vrij om contact met me op te nemen om te sparren over een project waar je hulp bij nodig hebt of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact
Contact

Eline Ferwerda

koffie@meteline.nl

+31 (0) 6 33046812

Fotocredits: EMMILY B.

Copyright Met Eline All Rights Reserved © 2022

bottom of page