top of page
Iets voor jou?

IETS VOOR JOU?

waar kan intuitie coaching jou bij ondersteunen? 

Je hebt het verlangen om meer vanuit je hart te gaan leven en wilt leren om je intuïtie in te zetten in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het maken van beslissingen in je privéleven of op je werk.

Je wilt er op leren vertrouwen dat jouw antwoorden in jezelf te vinden zijn en wilt contact maken met jouw innerlijke wijsheid.

Je wilt de lagen in jezelf ont-dekken (patronen, overtuigingen, emoties) die jou belemmeren om te vertrouwen op je intuïtieve intelligentie.

Je hebt de drive om te weten te komen wie jij bent, autonoom binnen je omgeving. Wie ben jij als individu; los van de invloed van je werk, je partner, je gezin, je vrienden of je familie? 

Je wilt leren hoe je bij jezelf kunt blijven in contact met anderen, zodat je relaties je energie geven in plaats van energie kosten.

Je bent je ervan bewust dat de weg naar binnen confronterend kan zijn en hebt behoefte aan een veilige, warme en toch eerlijke en confronterende omgeving om deze ontdekkingstocht samen aan te gaan om zo tot jezelf en jouw innerlijke wijsheid te komen.

Hoe werk ik?

HOE WERK IK?

Je voelt het verlangen om weer te stralen

en hebt besloten dat je de reis naar binnen wilt maken.

Laura

 

"Ik vond het contact met Eline als coach erg fijn. Ze heeft een zeer open houding waardoor ik alles tegen haar durfde te zeggen. Dit is naar mijn idee een zeer waardevolle eigenschap voor een coach. Tevens gaf zij mij het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd. Ze dwaalde niet af en stelde altijd inhoudelijke vragen die voortborduurden op hetgeen ik vertelde. Als coach zijnde kijkt ze goed naar het type persoon dat zij voor zich heeft en past hier haar methodes op aan. Ook is zij open over haar methoden. 

 

Het coachtraject heeft mij een meer accepterende houding tegenover mijzelf meegegeven. Tevens heeft het coachtraject mij op een meer intuïtieve manier laten kijken naar mijn problemen en keuzemogelijkheden. Met dit coachtraject heb ik het belang van intuïtie en gevoel bij een beslissing weer leren kennen en waarderen.

 

Ik vind het super tof dat Eline besloten heeft om zich om te laten scholen tot intuïtief coach en ik weet zeker dat ze er in zal uitblinken!"

Tijdelijk introductieaanbod in januari 2019 voor €99,-*

  • 1 x Vrijblijvend kennismakingsgesprek  

  • 1 x Hier & Nu Helderheid - sessie

  • 1 x Into Intuition - sessie 

 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren & excl. BTW voor zakelijke klanten.

You feel the desire to shine again and
have decided that you want to make the journey within.

 MAIL 

 BLOG 

 SOCIAL

Inspiratieshots in je mail?

Schrijf je hier in:

Volg me Instagram en/of Facebook:

  • Instagram
  • Facebook
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Facebook | Linkedin

Algemene voorwaarden | Cookie & Privacyverklaring

Copyright Met Eline All Rights Reserved © 2018

Je voelt het verlangen om weer te stralen

en hebt besloten dat je de reis naar binnen wilt maken.

bottom of page