mijn verhaal: finding my centre

Wie ben jij? Waar sta je voor? Waarom doe jij wat je doet? Vragen die jou op dit moment misschien bezighouden. Of vragen die je in je leven misschien al vaak hebt beantwoord en waarop je antwoord inmiddels automatisch is geworden. Zo automatisch dat je je soms afvraagt of het vaste verhaal dat je op deze vragen afdraait eigenlijk nog wel klopt.

 

Heel herkenbaar!

 

Zelf werd ik me hier 8 jaar geleden ook met een schok van bewust tijdens een intensieve training die ik in het kader van mijn werk volgde bij de Baak. Ineens realiseerde ik me dat het leven wat ik tot dan toe had geleefd in het teken had gestaan van me zo goed mogelijk aanpassen aan de wereld om me heen. Ik leefde 'volgens het boekje' een hartstikke leuk en sociaal leven met veel vrienden, een fijn huis, verschillende liefdes en een drukke, commerciële, ambitieuze baan. Maar ergens op de achtergrond was er wel iets gaan knagen. En wat dat was werd me op dat moment duidelijk: ik was volledig de connectie met mezelf verloren.

 

Wie was ik eigenlijk als ik alle kaders en concepten losliet waar ik me gedurende mijn leven toe was gaan verhouden en die ik zonder meer voor ‘waar’ had aangenomen? Kaders die me overzicht en veiligheid brachten, maar me ook afsneden van mijn eigen wijsheid.

Dit was het begin van een reis naar binnen. Of eigenlijk, het begin van een burn-out :). Een burn-out die zorgde voor een reis van hoofd naar hart, van wilskracht naar luisteren naar mijn lijf, van controle naar overgave, van dingen aannemen als waarheid naar het leven zelf ervaren. Een reis naar mijn eigen innerlijke waarheid en wat ik vanuit deze waarheid en wie ik van nature ben kan bijdragen in de wereld. Kortom, wat ik noem: mijn Soul Truth Journey.

Ik kan met heel mijn hart zeggen; het is het beste wat me ooit is overkomen.

 

Deze reis heeft me meer innerlijke rust, energie, plezier, inspiratie, zelfvertrouwen en zingeving/voldoening opgeleverd in mijn leven. 

Ik gooide het roer om en waagde de sprong in het diepe door mijn vaste baan in te ruilen voor een bestaan als zelfstandig ondernemer en startte als freelance marketing (project)manager. Daarnaast besloot ik mijn hart te volgen en op ontdekkingstocht te gaan in een nieuwe richting die al jaren mijn natuurlijke interesse had: persoonlijke ontwikkeling & bewustwording. Ik besloot de Hoofdopleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling (geaccrediteerd door de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches) te gaan volgen om te ervaren wat mijn aantrekkingskracht in deze richting me zou brengen. Daarnaast startte ik samen met Yaela Voet The Story of Our Life, vanuit onze visie dat we als mens in verbinding met elkaar én onze omgeving, contact maken met onze eigen kleur en ons eigen verhaal.

 

Mijn intuïtieve aantrekkingskracht in deze richting bleek niet voor niets! Na de opleiding tot gecertificeerd Intuïtief Coach, volgde de verdiepende 2-jarige opleiding tot Energetisch Therapeut bij Sonnevelt Opleidingen, de Self Empowerment & Energy Facilitator Course aan de Altazar Mystery School, behaalde ik mijn Reiki I & Reiki II certificering in mijn geboorteland Sri Lanka, certificeerde ik me tijdens de piek van Corona (hoe toepasselijk) in Thailand tot therapeutic rebirthing breathwork facilitator (opgeleid door een Nederlandse klinisch psychologe), certificeerde ik me in 1-op-1 systemic & family constellations en friste ik mijn Reiki I & II op en vulde deze aan met chakra balancing

Daarnaast ben ik nog steeds werkzaam als freelance Projectleider / Project Manager,

wat een goede balans brengt tussen yin en yang in mijn dagelijkse leven!

 

And the journey continues..

OPleidingen

Mar. 2020 – apr. 2020

 

 

 

 

 

Mar. 2018 – Jul. 2019

 

 

 

 

 

 

OKT. 2017 – NOV. 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

feb. 2017 – sep. 2018

 

 

 

 

 

 

Mar. 2017 – Jan. 2018

Sep. 2007 – Sep. 2008

 

 

 

 

Aug. 2003 – Sep. 2007 

 

Aug. 1997 – JUL. 2003

Therapeutic Rebirthing Breathwork Facilitator 

School of Inner Medicine, Koh Phangan (Thailand)

Afgestudeerd & gecertificeerd in augustus 2020.

Opleiding Energetisch Therapeut (2 jarig), geaccrediteerd door SNRO.

Sonnevelt Opleidingen, Zaltbommel

Afgestudeerd tot gediplomeerd Energetisch Therapeut in juli 2019 (cum laude).

Reiki I & Reiki II
Natures Grace Healing, Reiki Master Gamini Gunaratne, Sri Lanka

Afgestudeerd & gecertificeerd in oktober & november 2018.

Altazar Rossiter Self Empowerment & Energy Facilitator Course | Developing Spiritual Intelligence
Bridgeman / The Altazar Mystery School, Zwolle

Afgestudeerd & gecertificeerd (one-on-one Practioner Level in the Altazar Method - Partnering with Spiritual Intelligence) in september 2018

Hoofdopleiding Intuïtief Coachen, geaccrediteerd door NOBCO.

IMC Mensontwikkeling, Bussum.

Afgestudeerd tot gecertificeerd Intuitief Coach in januari 2018.

Master in International Business and Marketing Management

TIAS School for Business and Society, Utrecht.

Afgestudeerd in september 2008 (cum laude).


Bachelor Business Administration in Hospitality Management

Hotelschool The Hague, vestiging Amsterdam.

Afgestudeerd in juli 2007.


VWO

Atlascollege, locatie OSG West-Friesland, Hoorn 

Afgestudeerd in 2003.

Iets voor jou?
HOE WERK IK
MOGELIJKHEDEN