INTUITIE COACHING

waar kan intuitie coaching jou bij ondersteunen? 

Je hebt het verlangen om meer vanuit je hart te gaan leven en wilt leren om je intuïtie in te zetten in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het maken van beslissingen in je privéleven of op je werk.

Je hebt de drive om te weten te komen wie jij bent, autonoom binnen je omgeving. Wie ben jij als individu; los van je werk, je partner, je gezin, je vrienden of je familie? 

 

Je wilt de lagen in jezelf ont-dekken (patronen, overtuigingen, emoties) die jou belemmeren om te vertrouwen op je intuïtieve intelligentie.

Je wilt er op leren vertrouwen dat jouw antwoorden in jezelf te vinden zijn en wilt (weer) contact maken met jouw innerlijke wijsheid en de taal van je lichaam.

Je wilt leren hoe je bij jezelf kunt blijven in contact met anderen, zodat je relaties je energie geven in plaats van energie kosten.

Je wilt innerlijke vrijheid ervaren om keuzes te maken die kloppend voelen voor jou.

Je bent je ervan bewust dat de weg naar binnen confronterend kan zijn en hebt behoefte aan een veilige, warme, eerlijke en spiegelende omgeving om deze ontdekkingstocht samen aan te gaan om zo tot jezelf en jouw innerlijke wijsheid te komen.

HOE WERK IK
MOGELIJKHEDEN